W piątek wieczorem odbyło się walne zebranie Oddziału Katowice Stowarzyszenia KoLiber. Z przyjemnością informujemy, że nowym prezesem Oddziału Katowice został kol. Norbert Slenzok, który zastąpił na tym stanowisku piastującego je od 3 lat Krystiana Żelaznego.

Decyzją nowego prezesa do Zarządu Oddziału weszli ponadto:

Mateusz Wnuk – wiceprezes;
Andrzej Gałuszka – sekretarz oddziału;
Dawid Zapała – skarbnik.

Nowym władzom oddziału gratulujemy i życzymy samych sukcesów w działalności na rzecz konserwatywnego-liberalizmu.

Czasu na świętowanie nie było jednak zbyt wiele, ponieważ już nazajutrz katowiccy kolibranci pojawili się na Marszu na Zgodę, gdzie wraz z innymi uczestnikami tego wydarzenia oddali hołd represjonowanym w 1945 r. przez reżim komunistyczny mieszkańcom Górnego Śląska – ofiarom obozów koncentracyjnych i deportacji do ZSRR.

Cześć ich pamięci!

Zachęcamy do obserwowania profilu KoLiber Katowice na Facebooku oraz śledzenia strony http://katowice.koliber.org!

WSPARCIE

100 PLN

500 PLN

1000 PLN

DOWOLNIE

DOŁĄCZ DO NAS

Buduj z nami ruch konserwatywno-liberalny

Członek KoLibra

Prosimy o wypełnienie wszystkich pól deklaracji zgodnie z prawdą oraz odesłanie jej skanu na adres koliber@koliber.org. Następnie skontaktuje się z Państwem prezes lokalnych struktur i poinformuje, jak dokończyć proces rekrutacji i w jaki sposób zacząć z nami działać.

Sympatyk

Bez formalności icon

Potrzebujemy tylko Twojego adresu mailowego, na który będziemy wysyłać newsletter. Nie poprosimy Cię o żadne inne dane osobowe.

Bez składek icon

Bycie Sypmatykiem naszego stowarzyszenia, choć ma wiele korzyści, nie wiąże się z żadnymi opłatami czy składkami.

Otrzymasz mailingi na temat aktywności KoLiber icon

© 1999-2023 Stowarzyszenie Koliber, ul. Żurawia 47/49 lok. 205, 00-680 Warszawa.